Katholieke Bond voor Ouderen Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

Nieuwsbrief juli

Rabobank Sponsofietstocht zondag 28 juni

Ook dit jaar heeft een flink aantal mensen deelgenomen aan de Rabo sponsorfietstocht. Zij hebben te samen het prachtig bedrag van € 108,– bij elkaar gefietst, hartelijk dank voor uw ondersteuning namens het bestuur van de KBO – Soos.

Boottocht donderdag 10 september

Dit jaar bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een boottocht georganiseerd door het KBO bestuur van Zoeterwoude, dit jaar varen wij met de “Olympia” langs de Sky Line van  Rotterdam waar wij tevens een havenrondvaart maken, u kijkt uw ogen uit in het grootste bedrijf van Nederland.

Wij vertrekken om 8.30 uur vanaf de Zijldijk in Leiderdorp, inschepen vanaf 8.00 uur, er is voldoende parkeergelegenheid  aanwezig. Om ca. 18.00 uur zijn wij weer terug in Leiderdorp.

De prijs van de boottocht bedraagt € 45,— per persoon hierin is alles inbegrepen.

Dit arrangement bestaat uit tweemaal koffie/thee, een drankje, een voedzame lunch met koffie/thee/of melk. In de middag worden twee drankjes beschikbaar gesteld, hiervoor worden consumptiebonnen verstrekt, andere consumpties komen voor eigen rekening. Om 12.00 uur zal ook de traditionele verloting worden gehouden, hier zijn weer leuke prijzen voor beschikbaar.

Als u een speciaal dieet gebruikt, dient u dit bij aanmelding op te geven.

Aanmelden bij Antoon van Santen t/m 2 september, graag contant afrekenen bij opgave van deelneming. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar, inschrijving in volgorde van aanmelding.

Het bestuur van KBO – Stompwijk wenst u mooi weer en een fijne dag toe. 

Laatste Soos middag

De laatste Soosmiddag voor de vakantie is dinsdagmiddag 14 juli, dan worden tevens de halfjaarlijkse uitslagen bekendgemaakt van het klaverjassen en andere activiteiten. De hoogste score wordt beloond met een attentie. Het bestuur gaat even heerlijk uitrusten.

Hierna zien wij u weer terug op dinsdagmiddag 25 augustus voor verdere KBO – Soosactiviteiten.

Namens  het bestuur een fijne vakantie toegewenst met veel zonnige dagen en gezondheid.

Sec. Antoon van Santen