Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

Nieuwsbrief augustus 

Prijswinnaars Laatste Soosmiddag 14 juli

Op deze middag voor de zomerstop worden de halfjaarlijkse uitslagen bekendgemaakt van het klaverjassen, rummikub spelen en kaarten maken. De hoogste scoren van het klaverjassen worden beloond met een attentie, voor de andere activiteiten bepaalde het lot wie iets van de prijzentafel mag uitzoeken.

De hierna volgende personen vielen in de prijzen,

Klaverjassen:

1 Bep van Rijn        99073  2 Joop Schrader        98185   3 Toos de Bruin     97705

4 Cor van Oosten    96685  5 Ciska v. Boheemen 95933   6 Riet Olyhoek      95883

Voor de verandering zijn de volgend personen door loting in de prijzen gevallen: 7e prijs Manus Laurey,  8e prijs Joop Hilgersom,  9e prijs Ria van Steen, 10e prijs Sjaak van Rijn, poedelprijs Johan van Veen.

Rummicub spelen,

1e Nel Hogervorst– Vogelaar, 2e Thea Bennis, 3e Coby v.d. Geest, Gerda Hilgersom, 5e Corrie Verhoef, 6e Ina v. Rijn.

Kaarten maken,

1e Joke Juffermans, 2e Greet v. Lieshout– Berkmortel, 3e Mevr. Brugman,

4e Nel Verburg– Waaijer, 5e Corrie Luk, 6e Wil Schrader.

Boottocht Donderdag 10 september 2015

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een boottocht georganiseerd door het KBO bestuur van Zoeterwoude, dit jaar varen wij met de “Olympia “ langs de Sky Line van  Rotterdam waar wij tevens een havenrondvaart maken, u kijkt uw ogen uit in het grootste bedrijf van Nederland.

Wij vertrekken om 8.30 uur vanaf de Zijldijk in Leiderdorp, inschepen vanaf 08.00 uur, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Om ca. 18.00 uur zijn wij weer terug in Leiderdorp. De prijs van de boottocht bedraagt € 45.00 per persoon hierbij is alles inbegrepen. Dit arrangement bestaat uit tweemaal koffie/thee, een drankje, een voedzame lunch met koffie/thee of melk. In de middag worden twee drankjes beschikbaar gesteld, hiervoor worden consumptiebonnen verstrekt, andere consumpties komen voor eigen rekening. Om 12.00 uur zal ook de traditionele verloting worden gehouden, hier zijn weer leuke prijzen voor beschikbaar.

Als u een speciaal dieet gebruikt, dient u dit bij aanmelding op te geven.

Aanmelden bij Antoon van Santen t/m  2 september, graag contant afrekenen bij opgave van deelneming of op de eerste Soosdag. Er zijn nu nog 15 plaatsen beschikbaar, inschrijving in volgorde van aanmelding.

Het bestuur van KBO – Stompwijk wenst u mooi weer en een fijne dag toe . 

Wij  zien u terug op dinsdagmiddag 25 augustus voor verdere KBO – Soosactiviteiten. Met vriendelijke groet, het bestuur van de KBO – Soos,

Secr. Antoon van Santen