5e Stompwijkse Oldtimerrit op zondag 30 augustus

5e Stompwijkse Oldtimerrit op zondag 30 augustus

We hebben wederom een prachtige rit uitgezet in het hart van Zuid Holland en omgeving.   

Heeft u een auto van 20 jaar of ouder dan mag u meerijden. Deelname is gratis en geheel voor eigen risico! Verzamelen doen we op de mooiste locatie van ons dorp, bij Het Blesse Paard in Stompwijk vanaf 9.00 uur. Het vertrek zal om ongeveer 10.00-10.15 uur plaatsvinden.

U kunt zich nu al aanmelden voor deze mooie rit. We hebben weer een prachtige route uitgezet door polders, over dijken en door schilderachtige dorpjes. Na afloop van de rit hebben we natuurlijk weer zoals voorgaande jaren een gezellig borreluurtje bij Hoveniersbedrijf Joost Janson.

Aanmelden kan via email:

a.bennis15@casema.nl 

Voor tel. info: 06-4088 6913 of 06-5439 4489

Tot 30 augustus,

met vriendelijke groet, fam. J. Janson en fam. A. Bennis