Beste heer-mevrouw

Beste heer/mevrouw,

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de heropening van de bibliotheek in Stompwijk. De bibliotheek is in de afgelopen periode verhuisd van één naar twee locaties. Op dinsdag 25 augustus om 12.30 uur is de opening van de bibliotheek in het Dorpshuis. Om 13.15 uur is de opening van de bibliotheek in de Maerten van den Veldeschool. In deze mail leest u hier meer over.  

Waarom is de bibliotheek verhuisd?

De afgelopen jaren moest de bibliotheek flink bezuinigen. Om toch een bibliotheekvoorziening in Stompwijk te behouden, neemt de bibliotheek deel in het Kulturhus. De bouw van het Kulturhus loopt jammer genoeg vertraging op. Omdat de bibliotheek de kosten voor de locatie niet meer kon betalen, is naar tijdelijke oplossingen gezocht. Een beperkte jeugdbibliotheek in de Maerten van den Veldeschool en een kleine collectie voor volwassenen in het Dorpshuis. De collecties worden kleiner maar zullen regelmatig worden gewisseld waardoor er voldoende aanbod van titels zal zijn.

Opening Bibliotheek Dorpshuis

Wanneer:       dinsdag 25 augustus 2015

Hoe laat:        12.30 uur

Waar:             Stompwijk Dorpshuis, Zustersdijk 18,

Openingstijden: dinsdag | 12.30 – 14.00 uur

                       vrijdag  |   9.30 – 11.30 uur

                       vrijdag  | 18.30 – 20.00 uur

Opening Bibliotheek Maerten van den Veldeschool

Wanneer:           dinsdag 25 augustus 2015

Hoe laat:            13.15 uur

Waar:                 Stompwijk Maerten van den Veldeschool,

                          Dr. van Noortstraat 90 – 92, 2266 HA  Stompwijk

Openingstijden:   dinsdag  14.00 – 17.00 uur

                          De bibliotheek is buiten deze tijd alleen open voor leerlingen van de school.

U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening van de nieuwe bibliotheeklocaties in Stompwijk.