VrouwActief

VrouwActief

Na een heerlijke zomer komt langzaam aan het normale leven in Stompwijk weer op gang. De meeste mensen zijn terug van vakantie, de trainingen zijn begonnen en de school begint (helaas) over een week.

VrouwActief begint in september met het nieuwe seizoen, maar we willen jullie alvast enthousiast maken. Volgens ons hebben wij met het nieuwe bestuur een heel leuk, afwisselend programma samengesteld. Wij hopen dan ook dat alle leden dit jaar weer present zullen zijn en uiteraard willen wij graag dat er nieuwe leden bijkomen.

Eens in de maand op de dinsdagavond, van 20.00 u tot 22.00 uur zijn wij “actief” in het Dorpshuis, mocht je eens vrijblijvend willen komen kijken in september of op een van de andere avonden, dan ben je uiteraard welkom.

Voor de vaste leden, noteer alvast de volgende data in je agenda :

8 september, 13 oktober, 10 november, 15 december, 12 januari, 9 februari, 8 maart, 12 april en 10 mei.

Namens bestuur Stompwijk VrouwActief, Ria Luiten