Hoorzitting over de verlenging derde skibaan Snowworld op di 25 aug

De Adviesraad Stompwijk en meerdere individuele Stompwijkers hebben zienswijzen ingediend op het bestemmingsplan “Verlenging derde baan SnowWorld”. Om een geluid uit Stompwijk te laten horen, maakt de Adviesraad ook gebruik van de hoorzitting die door de Zoetermeerse gemeenteraad gehouden wordt op dinsdag 25 augustus (a.s.), aanvang 20:45 uur in het gemeentehuis van Zoetermeer. Wij zullen onze zienswijze dan mondeling toelichten aan de raad. Aangezien deze skibaan erg beeldbepalend zal worden, richten wij ons met name op de inpassing ervan in het landschap. Voor meer informatie over de impressie van verlenging  van de derde skibaan, kunt U terecht op de website van de gemeente Zoetermeer.  

Yvonne van Boheemen (voorzitter Adviesraad)