Dance, dance, dance

anja halverhout

Dance, dance, dance….

Anja Halverhout heeft ook een prachtige etagère gemaakt zoals jullie kunnen zien op de foto. Zij vroeg deze avond even speciale aandacht voor haar idee om het Dorpshuis weer wat te laten sprankelen.

Omdat er in eerste instantie 10 toezeggingen waren van paren om mee te doen met danslessen, is zij als organisator enthousiast van start gegaan. Nu het er op aan komt blijven er slechts 4 koppels over en dat is te weinig natuurlijk. Dus tijdens VrouwActief ging Anja met een folder rond om mensen enthousiast te maken. Met dit stukje wil ik haar initiatief even onder de aandacht brengen van iedereen.

Dus heb je zin om te dansen op donderdagavond, neem dan kontakt op met Trees van Velzen.

Ria Luiten

Dansles in het Dorpshuis

danspaarInmiddels is de introductie les van de bovengenoemde ballroom/latin danslessen achter de rug. Wat was het leuk!! Jammer is inderdaad, en dan sluit ik me bij bovenstaand stukje aan, dat er van de 10 opgegeven paren er maar 4 zijn overgebleven. Onder de bezielende leiding van Fred en Greet, hebben wij afgelopen donderdag een stukje foxtrot gedaan en dat was voor sommigen van ons pittig genoeg. Maar na oefenen, oefenen en nog eens oefenen, met eigen of een andere partner, lukte het uiteindelijk bij ons allemaal. Zelfs de bochten werden vlekkeloos genomen.

Mensen, kom van die luie bank, de dansles vindt op donderdagavond, 1 maal in de veertien dagen plaats. We beginnen gezellig met een kopje koffie, hebben een keertje pauze en na de les nemen we gezellig met zijn allen een drankje en keuvelen we nog even na over het geleerde van die avond.

Er is echt ruimte genoeg, ook voor U!!! Beginner? Iets gevorderd? Het kan allemaal.

Altijd al op een feestje ook gebruik willen maken van de dansvloer? U heeft nu de kans, dicht bij huis en echt, ik kan het van harte én warm bij u aanbevelen…. En, zo officieel als dat het op het logo er uit ziet, is het natuurlijk niet, het gaat ons vooral om de gezelligheid.

De eerste les is op 5 november, U komt toch ook???

Voor meer informatie, kunt u terecht bij:

Tot dan, Trees van Velzen, tel.: 06—24 33 21 51