Verslag ontmoetingsdag bestuur

nel vd zwan

13 oktober hadden wij onze Ontmoetingsdag. De dag begon in het Dorpshuis en niet zoals gebruikelijk in de kerk.

Nadat wij een kopje koffie hadden gekregen was er een bezinning die uitgesproken werd door Marianne Turk. Zij had als thema gekozen “dienstbaarheid geeft blijheid”. Een mooi thema in deze tijd. De manier waarop Marianne de tekst voorlas was erg goed. Mooie intonatie. Na de tweede kop koffie met gebak, werd er begonnen met de verkoop van loten. De opbrengst hiervan is zoals altijd voor de Stichting Amigos, maar nu ook voor Nepal. De hierop volgende lunch was goed verzorgd met de uitstekende kroket van Ruud en José.

Om half twee kwam het Zwabber Cabaret binnen om zich gereed te maken voor hun optreden. Het optreden was zeer gevarieerd en was verdeeld in blokjes. Zo had je de Tiroler liedjes, de Andrew Sisters, het Indische blokje, matrozenblok en als laatste het Spaanse blok. Er werd door de mensen hartelijk meegezonden er werd zelfs nog gedanst.  

Ook gezelligheid kent zijn tijd en om 5 uur werd er na dankwoordje een einde gemaakte aan heel geslaagde dag.  

Nel van der Zwan, namens het bestuur