Stompwijk ’92 DS1 – Verburch DS2

handbalteam

Afgelopen zaterdag speelden wij onze eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Berdien en Sascha versterkten ons team deze avond, omdat wij door blessures Cynthia en Demi misten. Wij begonnen met een 6-nul verdediging, waar de midden opbouw van Verburch gemakkelijk overheen schoot. Binnen 5 minuten had zij 3 ballen achter Amanda in het net weten te schieten. Maar een bal van de cirkel geschoten door Jona maakte het verschil weer 1 punt, 2-3. Ons midden schakelde na nog 2 schoten van de midden opbouw om in een 5-1 verdediging, ondertussen was Verburch uitgelopen naar 5-10. Maar in de verdediging werd beter gecommuniceerd en Verburch kwam minder tot scoren. Met doelpunten van Laura, Jona, Melanie (2), Dewi en Sascha liepen we in en met een stand van 12-15 gingen we de rust in.

Na de rust openden wij met een doelpunt. De bal van Dewi kwam tegen de lat en stuiterde het doel uit. Verburch reageerde snel en scoorde vanuit de break, 13-17. Verschillende 2 minuten straffen volgden, aan beide kanten. Amanda hield een pingel uit het doel, maar toch wist Verburch uit te lopen, 17-24. In ondertal wist Jennifer prachtig vanaf de opbouw te scoren. Ook onze strafworpen werden gescoord, maar Verburch maakte goed gebruik van overtal en uiteindelijk wonnen zij de wedstrijd met een stand van 19-28.

Graag bedanken we de balsponsor van deze week Kantoor Zaal Administratie en belastingzaken. En natuurlijk ook het publiek en het team van de week, de meiden van de C1. Volgende week spelen we tegen de oude club van onze trainer John, zaterdagavond om 20.00 u tegen ROAC 2 in Rijpwetering. We kijken er erg naar uit en hopelijk zien we jullie dan weer!