Lieve kinderen uit Stompwijk en omstreken,

Oei oei oei! Wat was het afgelopen zondag slecht weer! Daarom paste Organisatie Piet vliegensvlug het programma van de Sinterklaasintocht aan en konden we alsnog genieten van een geslaagd feest. Alle kinderen zongen luidkeels toen Sint en zijn Pieten arriveerde per paard en wagen. De boot had last van wateroverlast. Gelukkig is uiteindelijk alles goed gekomen. Ook met de Pieten in opleiding, zij zijn met vlag en wimpel geslaagd voor hun Pietendiploma. En Stoute Piet? Ik weet niet of we die volgend jaar weer terug zien. Eerst maar eens zijn school afmaken!

Foto’s die na afloop gemaakt zijn door Fotografie Carmen, zijn gratis af te halen bij de Passie.

Wisten jullie dat er elk jaar vijf vrijwilligers zijn die Sinterklaas helpen bij het organiseren van de Stompwijkse Sinterklaas intocht? Kelsey Boon, Melissa Overdevest, Leny Lelieveld, Ruud Disseldorp en Alfons Belt zijn dit jaar weer maandenlang bezig geweest om de Sint en zijn Pieten een warm welkom te geven in Stompwijk. Daarbij krijgen zij hulp van vrijwilligers die op de dag zelf een handje mee hebben geholpen.

Uiteraard zou Sinterklaas geen bezoek kunnen brengen aan Stompwijk zonder de sponsoren die ieder jaar weer bereid zijn om de intocht te steunen. Daarvoor willen wij hen hartelijk bedanken!  

Heel veel groetjes en tot volgend jaar,  

Sinterklaas en de Dorpsketting Piet