ons “Winterfeest” op 15 december

VrouwActief  

De eerstvolgende avond van VrouwActief is ons “Winterfeest” op 15 december in “Het Blesse Paard”. Vanaf 18.30 u is de ontvangst op het terras onder het genot van een glaasje Glühwein. We proberen de wintersfeer over te brengen maar hopen natuurlijk wel op een aangename avond, zonder veel regen en wind. Mocht het te gek zijn, dan kunnen we eerder naar binnen, maar het is de bedoeling dat we dat pas wat later doen. In het restaurant staat een heerlijk winterbuffet klaar dus eet niet thuis, tenzij je een hele grote eetster bent.

De avond begint speciaal eerder dan de normale avonden, maar is 18.30 u te vroeg voor je, dan kun je ook later bij het buffet aansluiten. Ben je vergeten je op te geven dan kan dit nu nog, maar einde van deze week geven we het aantal personen door en dan is het niet meer mogelijk om aan te schuiven.

Kosten zijn € 20,= p.p. dit is inclusief een aantal drankjes, te betalen bij Ria of Conny.

Hopelijk hebben jullie er allemaal zin in, de meesten hebben zich trouwens al aangemeld.

 

Namens VrouwActief

Ria Luiten