Nieuws van Stichting Amigos

Woensdag 16 december staat Stichting Amigos tijdens de kerstreis op het kerstmarktje op het plein bij Swetterhage. De eerste reis begint om 17.00 uur en de laatste groep vertrekt om 19.30 uur. De kerstreis wordt al vele jaren georganiseerd voor en door de bewoners van Swetterhage. Op het terrein worden alle kersttaferelen uitgebeeld en vele koren zingen de prachtigste kerstliederen. Hier krijgt u oprecht een warm kerstgevoel van. Van harte aanbevolen.  

De opbrengst van de statiegeldbonnen actie in de COOP was in november € 71,50. Gracias!!  

Wij houden ons aanbevolen voor 2e hands CREA kaarten. Het gaat om zelfgemaakte kaarten voor o.a. verjaardag/kerst & nieuwjaar/beterschap enz.  U kunt ze brengen op Dr. van Noortstraat 150 of als u belt met 071-5802378 dan kunnen we een afspraak maken. Alvast bedankt. Uiteraard kan u het gehele jaar bij ons ook crea wenskaarten kopen. Als u mij of Ingrid aanspreekt, dan komt dat in orde. U steunt er Stichting Amigos mee.  

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot,

Stichting Amigos