Winterfeest….. met bijna lente-achtige temperatuur !

Dinsdagavond 15 december om half 7 kwamen de vrouwen van VrouwActief het terras van het Blesse Paard oplopen om daar tussen alle lichtjes een lekker glaasje (of 2) Glühwein te nuttigen. Even dreigde het te gaan regenen, maar onder de parasols merkte je daar niets van. Na een uurtje gingen we naar binnen, ook daar waren veel lichtjes en prachtige Kerstarrangementen te bewonderen, gemaakt door Ingrid Verboon van de Passie, zij is echt een vrouw met Passie voor bloemen, dat was nu ook weer duidelijk te merken.  Ingrid bedankt voor jouw moeite, hopelijk zijn er hierdoor nog wat extra stukken verkocht, in de Bles stond het prachtig op de tafels en in de vensterbanken. We begonnen met erwten- en pompoensoep. Ik vond de pompoensoep heerlijk pittig. Daarna werd ik helaas door een privé omstandigheid weggeroepen, maar inmiddels heb ik wel gehoord dat ook de rest goed verzorgd was door Trevor en zijn team.

Het buffet bestond uit andijviestamppot, bietjesstamppot, draadjesvlees en kipstoofpotje,  dat klinkt al lekker toch.

Kerstman Hans en elfje Henny brachten de dames een bezoek en Hans heeft een prachtig Kerstverhaal voorgelezen en alle vrouwen werden van een aardigheidje in Kerstsfeer voorzien. Wat fijn dat jullie dit wilden doen voor ons, nogmaals bedankt jongens.

Hierna werd er afgesloten met koffie en wat lekkers, dus alleen maar blije gezichten volgens mij.

Voor dit jaar was het de afsluiting, we gaan gewoon verder in januari en beginnen actief. We gaan een raamwerk maken met het thema “Pluk de dag”, ook hiervoor  hebben zich aardig wat vrouwen  opgegeven, bijna 30 ! Wil je deze avond alleen komen kletsen of een nieuwjaarsgroet komen geven, dan ben je uiteraard ook welkom in het Dorpshuis. Dus tot 12 januari vanaf 20.00 uur !

Wees een blije vrouw en kom naar VrouwActief !

Iedereen fijne Kerstdagen en een Actief 2016.

Namens bestuur VrouwActief

Ria Luiten