Ontmoetingsdag, dinsdag 8 oktober

Bij deze bent u hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan onze jaarlijkse ontmoetingsdag. Deze dag begint om 10.00 uur met een dankdienst in de Laurentiuskerk, waarin Marianne Turk zal voorgaan.
Het thema dit jaar zal zijn:
‘Een nieuw begin, een nieuwe weg’
Een nieuw begin is voor ons als bestuur van de KBO-PCOB en de Ouderen Soos Stompwijk dit jaar wel erg van toepassing.
En voor onze leden zal de nieuwe weg die wij inslaan veel vreugde gaan geven.
Na de kerkdienst word u verwelkomd in het Kulturhus met een overheerlijk kopje koffie en een klein smakelijk gebakje. Na de koffie is het tijd voor een drankje. Onder genot van het drankje kunnen we gezellig met elkaar een praatje maken. Wij zijn een doelgroep die gelukkig niet in bijzijn van een ander, onze telefoon moeten inzien en nog echt belangstelling voor elkaar kunnen hebben. Hongerig geworden serveert het bestuur van de KBO-PCOB u een heerlijke broodmaaltijd.
Ook voor een gezellige noot wordt gezorgd, want, het koor ‘Op Hoop van Zegen’, komt voor ons zingen. Zij treden ongeveer 2x een half uur voor u op. Hoe leuk is dat? Entertainment uit ons eigen dorp, op onze eigen Ontmoetingsdag, in ons eigen Kulturhus…. Met een drankje met wat lekkers, sluiten we de dag af.
Er is deze dag plaats voor 60 deelnemers. Dus: geeft u op, want vol = vol……
Als de aanmelding groter is dan 60 dan gaan de KBO leden vóór op de niet leden. De kosten voor deze dag, hebben wij weer zo laag mogelijk gehouden:
€ 12,50 per persoon. I.v.m. de boodschappen, willen wij het aantal personen weten, dus geeft u zich zo snel mogelijk op. De locatie is weliswaar veranderd, maar wij, het bestuur, doen weer onze stinkende best om er een super gezellige dag in het Kulturhus van te maken.

U kunt zich opgeven bij de heer Jan Duyvestijn, tel.: 06-20 65 18 62, of op de soos. U bent allen van harte welkom!

Namens het bestuur, Marianne Heijnen