Modeshow wordt modebeleving

Op maandag 14 oktober gaan we met 15 heel enthousiaste leden op weg naar Hazerswoude Dorp om bij Van der Linde mode te gaan genieten van een ochtendje mode. We werden heel hartelijk ontvangen door Marieke, de vijfde generatie Van de Linde mode. Bij binnenkomst roken we de koffie en zagen allerlei heerlijkheden op tafel staan, wat een verwennerij.
De kleding in de winkel was zo uitnodigend dat we voor de modeshow al aan het winkelen sloegen. Wat zo ontzettend leuk was dat we dames van onze soos zelf de mode konden showen.
Wat ben ik trots op onze mannequins, Joke, Anneke en Leny. Werkelijk alles stond leuk en het lopen over de catwalk zo professioneel, alsof ze dit al jaren doen.
Na de show kwam er een heerlijk vers gemaakte pan kippensoep op tafel waarbij heerlijk klaargemaakte sandwiches werden geserveerd.
Met volle buik passen vinden dames meestal geen leuke optie, maar nu, na het danken, zo gauw mogelijk verder shoppen. En dan, ojee, kwam natuurlijk het moeilijkste deel voor vrouwen “keuzes maken”. Dat is ook iets wat niet gedaan is……iedereen ging met volle tassen weer naar huis.
De redacties waren zeer lovend en die eer komt geheel ten goede aan Van der Linde mode. De dames werden goed geholpen en hebben totaal geen verkoopdruk gevoelt, iets wat zeer gewaardeerd is.
Ik hoop dat we in het voorjaar weer op de zelfde wijze welkom zijn bij Van der Linde mode, ik kijk ernaar uit.

Marianne