Vrouwactief…… februari

Hopelijk zijn jullie zelf een beetje of misschien zelfs wel erg actief geweest en kunnen jullie jezelf een beetje vermaken, want de leuke avonden van VrouwActief moeten we helaas nog even uitstellen. In februari stonden de Notes op het programma, een avond vol met muziek en leuke sketches, eigenlijk heel goed passend bij de enthousiaste vrouwen die jullie allemaal zijn.
Sommigen van jullie kom ik buiten nog weleens tegen, anderen heb ik al langere tijd niet gezien. Zo gaat dat in deze tijd, je moet dan maar net tegelijk op hetzelfde moment besluiten om er even op uit te gaan.
Uiteraard hopen wij als bestuur dat het goed gaat met jullie en we houden jullie op de hoogte van het programma. Wie weet kan er toch nog iets aan het eind van het seizoen mocht er een versoepeling komen. Maar alleen als het voor iedereen veilig is, anders schuiven we alles een jaartje op en doen we het programma van 2020-2021 gewoon in 2021-2022. Mochten jullie nog wensen en of vragen hebben, geef het even door aan een van de bestuursleden. Zoek je een leuke activiteit, de nieuwste rage is keien of keitjes beschilderen of
versieren en die ergens achter te laten in het dorp. Het worden prachtige zwerfkeien op deze manier. Jona heeft in Stompwijk het initiatief genomen en je kunt jezelf aanmelden via https://www.facebook.com/kei.stompwijk.
Landelijk is het al een hit en er zijn prachtige keien bij, het is lekker voor
binnen en/of buiten. Het verfraaien doe je binnen en het verspreiden of
zoeken doe je buiten, zo ontmoet je elkaar op een leuke manier.

Blijf lekker actief, ook als het regent!


Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten