VrouwActief ….. maart

De lente komt eraan en op de dinsdagavond van 9 maart was een actieve avond gepland. Met het oog op de Paasdagen zouden wij onder supervisie van Ingrid Verboon van de Passie een mooi en leuk lentebloemstuk gaan maken. Jammer, maar het is niet anders, het kan niet.
Gelukkig kunnen we naar buiten en daar genieten van het ontluikende groen, de voorjaarsbloemen en alle vogeltjes weer lekker horen twitteren. De paastakken
worden her en der aangeboden en daar kun je thuis ook mee aan de slag. Een oude fles of een grote pot, volhangen met eitjes en paashaasjes is een vrolijk gezicht.
Misschien hang je er wat chocolade in, maar dat is wel
verleidelijk en je wilt ook niet dat het smelt in de lentezon dus nog sneller dat er een in de mond verdwijnt. Uiteraard kunnen we ook gewoon een bos vrolijk gekleurde tulpen of een bakje met blauwe druifjes, hyacinten en andere bolletjes bij de Passie kopen. Verwen jezelf of een ander als het kan, dan houden we het nog wel even vol toch? Het begin is er, er zijn vaccinaties gestart, het weer wordt beter, de dagen langer. Blijf gezond en geniet van de kleine mooie momenten.

Namens bestuur Vrouw Actief

Ria Luiten