Zomerbericht van Stichting Oud Stompwijk

Deze maand verschijnt aflevering 20 van Stompwiic het kwartaalblad van Stichting Oud Stompwijk. In dat blad aandacht voor een heel divers pakket aan artikelen. We noemen onder andere deel 1 van de Familiegeschiedenis van Oliehoek, een bijdrage over een stukje speurwerk naar de plek waar een foto is gemaakt en een extra ‘katern’ met alleen foto’s uit de beeldbank.

Dit jaar heeft de Stichting een paar belangrijke stappen gezet, aan de ene kant om stil te staan bij het eerste lustrum, vandaar dat extra katern. Aan de andere kant door de website eens grondig op de schop te nemen en om een Nieuwsbrief te maken die ook driemaandelijks verschijnt. Op de website https://www.oudstompwijk.nl vindt u meer informatie over die Nieuwsbrief en over de nieuwe aflevering  van ons blad Stompwiic.

Op de website treft u ook een artikeltje aan over het blaadje ‘De Naakte Waarheid’. Over dit blad werd al gesproken in de Nieuwsbrief en in een kleine bijdrage op de website onder Publicaties en dan Korte berichten. Dit keer iets meer informatie in een hoofdartikel op de website, maar u begrijpt het al. Graag willen wij nog meer informatie. Wie heeft bijvoorbeeld nog een complete set met ‘De Naakte waarheid’ afleveringen? Tot nu toe heeft de Stichting een zeer incomplete set en het lijkt de Stichting wel leuk om iedere Stompwijker de gelegenheid te bieden dit blad nog eens te lezen of anders gewoon eens te bekijken. Gebruik op de website het feedbackformulier
(https://www.oudstompwijk.info/homepage/feedback) als u een

reactie wilt geven.

Aad Janson