Kermis

Nummer 20 van ‘de Stompwiic’ is bij alle leden bezorgd en hopelijk hebben jullie al genoten van alle mooie verhalen die erin staan. Het is inmiddels twee jaar geleden dat wij ons voor het laatst gepresenteerd hebben op de Landlevenfair bij de Paardendagen. Ook dit jaar zullen we het moeten missen, de paardjes blijven op stal hoe jammer dat ook is. Geen plezier op de kermis, geen optocht en geen feestgedruis. De pony’s en de springers blijven in de wei oefenen om ons hopelijk volgend jaar te verrassen met hun kunsten.

foto: fotografie Carmen

Wij blijven achter de schermen doorgaan, dus mochten jullie leuke foto’s hebben die met de paardendagen of de kermis te maken hebben, b.v. de toegang naar het terrein met het gezin, met je eerste- of kermisvriendje of schreeuwend op de tribune of lachend in de botsauto’s. Geef ze af om ze in te scannen zodat we ze kunnen plaatsen in de beeldbank en heb je er een leuk verhaal bij dan is het helemaal geweldig. Zo houden we toch een beetje het kermisgevoel vast deze week.

Ook bij het PanoramaLandleven is aandacht aan de Paardendagen en de paardjes besteed, mis je het kermis gevoel echt te erg, ga daar dan eens kijken. De oliebollen en suikerspinnen moet je zelf maken. Gelukkig kunnen we wel met elkaar proosten op goede toekomst waarin we weer met zijn allen uitbundig de Paardendagen kunnen vieren, ook al zijn de afgelopen tijd geboren kindjes inmiddels uit de kinderwagen gegroeid en we ze waarschijnlijk al kruipend of lopend kunnen bewonderen volgend jaar.

Een mooie zomer gewenst en wil je wat te lezen hebben, maar ben je nog geen lid, voor €12,50 krijg je 4 exemplaren van ons boekje en ook de oudere uitgaves zijn nog te koop. Een aardig verjaardagscadeau voor iemand die alles al heeft of iemand die connecties heeft met Stompwijk.

Op www.oudstompwijk.nl staat alle informatie.

Ria Luiten