Bibliotheek aan de Vliet

In de rubriek boekbesprekingen krijgt Robert Bryndza deze week extra  aandacht met de thriller ‘Donker Water’.

Hij werd in Groot-Brittannië geboren, en woont tegenwoordig in Slowakije. Hij is acteur en schrijver. 

Het boek komt uit een reeks met inspecteur Erika Foster in de hoofdrol.  

Dit boek staat niet in Stompwijk in de bibliotheek,  maar is via een reservatie naar Stompwijk gekomen.  Het reserveren van een boek duurt vaak maar één week. Na bericht van binnenkomst kun je het boek dan ophalen tijdens openingsuren. 

Korte inhoud van de achterflap: 

“Het lichaam onder water zinkt snel. Het zal vele jaren stil en ongestoord blijven liggen, maar op het land is de nachtmerrie pas net
begonnen…….” Wanneer inspecteur Erika Foster een tip krijgt dat er bewijsmateriaal voor een grote narcoticazaak verstopt ligt in een
ongebruikte groeve in een buitenwijk van Londen, gaat ze direct tot een zoekactie over. In de dikke modder worden inderdaad drugs gevonden, maar ook het skelet van een kind. De overblijfselen worden snel geïdentificeerd als de 11 jarige Jessica Collins: het vermiste meisje dat 26 jaar geleden overal in het nieuws was……………Spannend!! 

De vrijwilligers van de bibliotheek in het Dorpspunt begroeten u graag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 10.30 en woensdag van 18.30 tot 19.30 uur.