Blesruiters sluiten wedstrijdseizoen af met bekendmaken van Clubkampioenen

Uit boven staande tekst zou je kunnen concluderen dat de Blesruiters al hun activiteiten voor dit jaar afsluiten, maar het tegendeel is waar.

Diverse activiteiten staan voor zowel de ruiters als menners nog op het
programma o.a. een marathontraining voor de menners en het winterspringen voor de ruiters enz. Wel was afgelopen  zondag de laatste onderlinge springwedstijd voor de ruiters en waren dus de clubkampioenen bekend.

Het was zondag een mooie zonnige dag om de afsluitende springwedstrijd te houden en de gezamenlijke prijsuitreiking van ruiters en menners te doen.

Rond een uur of vier stond deze gepland maar zoals gebruikelijk kwam het bekende “Stompwijks kwartiertje” er nog bij.

Een (te) lange tijd hebben, door de corona-regels, de activiteiten op een “laag pitje” gestaan. Het was goed om te zien dat een grote groep Blesruiters nu weer aanwezig was, vooral de groep jeugdige ruitertjes was opvallend.

Als “oud gediende” zit je daar dan, overigens met een bij menners bekend heerlijk ijskoud drankje, en kom je tot de conclusie dat van die jeugdigen je er nauwelijks nog één kent hoogstens zo van nou dat moet er één van die zijn dat kan haast niet anders, maar goed zo moet het ook gaan.

Leuk ook om de spanning en vreugde op de vele gezichten te zien.

Op de foto alle clubkampioenen, ruiters en menners,  bij elkaar.

Voor de prijswinnaars kijk op de site www.blesruiters.nl

Dan nog even wat anders, het nieuwe fietspad (opengesteld voor ruiters en menners) langs het toevoerkanaal naar de Nieuwe Driemanspolder is, na een lange afsluiting, opengesteld. Het is nu voor de menners en ruiters vanuit en naar Stompwijk een mooie veilige route/rondje.

Volgende week meer hierover.

Ab