Vincent kandidaat voor de Adviesraad stelt zich voor

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Vincent de Vrind en ik stel mij graag beschikbaar voor de adviesraad van Stompwijk. 

Ik ben getrouwd met Marieke Moes, een Stompwijkse. Wij hebben 3 kinderen, Lizze (4), Sverre (2) en Maevie (0) en wonen hier alweer vier jaar met veel plezier. 

Ik werk bij Bunge Loders Croklaan, een wereldwijd opererend bedrijf werkzaam in de plantaardige olie en vetten ten behoeve van de voedingsindustrie. Hier ben ik verantwoordelijk voor het Project Management Office in Europa. Daarnaast ben ik inmiddels vier jaar lid van de ondernemingsraad (OR), dus  ervaren met advies- en instemmingsaanvragen. 

Ik zit op voetbal, en heb een aantal jaren badminton gespeeld in Stompwijk op woensdagavond. Helaas hield dit op door een tekort aan mensen. 

Waarom stel ik mij beschikbaar voor de adviesraad?

Door de afgelopen COVID jaren, waarin het voor mij vooral thuiswerken was, ben ik het nog meer gaan waarderen om hier te wonen. Heerlijk wandelen door de polder, gezellige en vriendelijke mensen om ons heen, activiteiten (wanneer dat kon) en veel faciliteiten dichtbij. De mooie dingen moeten we als dorp koesteren maar er zijn zeker thema’s die beter kunnen. Denk aan wonen en leefbaarheid, voor jong & oud. Dat is belangrijk voor nu maar ook zeker voor een mooie toekomst van Stompwijk. 

Het is uniek dat wij als dorp een Adviesraad hebben. Het is een mooie manier om invloed te hebben op belangrijke thema’s, en over te brengen wat er speelt in het dorp. Vol enthousiasme draag ik daaraan graag mijn steentje bij. Ik hoop daarom dat u op mij zal stemmen tijdens de verkiezingen.