Vier de Boekenweek in de Bibliotheek aan de Vliet!

Beleef de 87e editie van de Boekenweek van 9 tot en met 18 april in de Bibliotheek aan de Vliet. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal. Dit jaar is het thema ‘Eerste liefde’. Ook de bibliotheek staat in het teken van de Boekenweek en organiseert verschillende activiteiten rondom dit thema.

Het thema ‘eerste liefde’

We hebben er vast allemaal herinneringen aan, die allereerste liefde. Er ging een wereld voor je open vol spanning en euforie, maar ook vol onzekerheid en verdriet. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers. En waar vind je meer dichters en de schrijvers dan in de bibliotheek? Kom naar de bibliotheek en leen een boek van één van jouw favorieten.

-Verrassingstasjes
Tijdens de Boekenweek worden er verrassingstasjes uitgeleend. Een tasje vol met romantiek/erotiek. Kom langs onze informatiebalie en laat je verrassen door de keuze van onze medewerkers, zolang de voorraad strekt!

Kijk voor een overzicht van alle hartverwarmende activiteiten en liefdevolle leestips op onze website: www.bibiotheekaandevliet.nl/boekenweek

Meld je aan en waan je in een wereld vol liefde!