Sponsorloop

Donderdag 21 april wordt de sportdag op school georganiseerd. Een onderdeel van het activiteitenprogramma van die ochtend zal een sponsorloop zijn. De sponsorloop is bedoeld om geld bij elkaar te lopen voor de Stichting ROPARUN. Deze stichting zet zich in om ondersteuning in zowel het onderzoek naar de ziekte kanker als ook het bestrijden van de ziekte te geven. Tevens stelt deze organisatie middelen beschikbaar voor zieke kinderen zodat zij kunnen studeren tijdens hun behandeling.

Het Ambulanceteam uit de regio Rotterdam Rijnmond doet al jaren mee met de ROPARUN en organiseert samen met onze school deze sponsorloop. De zus van juf Jolijn is onderdeel van het Ambulanceteam.

Het is de bedoeling dat de leerlingen middels sponsoring geld bij elkaar lopen. De leerlingen kunnen daarom aangemoedigd worden door hen een financiële beloning per gelopen ronde te geven, of een financiële beloning voor het meedoen. De kinderen lopen maximaal een kwartier rondjes op het uitgezette parcours. De leerlingen kunnen bij u aan de deur komen voor deze sponsorloop. Wij bevelen deze loop van harte bij u aan!

De leerlingen leveren de ingevulde sponsorkaart uiterlijk 20 april in bij hun juf of meester. Na de loop is er in de meivakantie tijd om het geld in te zamelen en uiterlijk donderdag 11 mei in te leveren bij de juf of meester.

Wij hopen op een geweldig mooi eindbedrag van deze sponsorloop.

Mede namens het gehele team van onze school

Meester Richard Schoonens