School: sportdag en sponsorloop

Wat een fijne dag was het donderdag. We hebben het getroffen met het weer en wat leuk om te zien dat er zoveel belangstelling was. Een compliment voor juf Isabella. Prima geregeld allemaal.

Ook een woord van dank aan alle personen die op de een of andere manier hebben geholpen. Ik ga geen namen noemen, want dan vergeet ik vast iemand. Wel wil ik even de COOP noemen, want de limonade hebben we van de COOP gekregen. Dank je wel.

Ook een bijzonder groot compliment voor de kinderen. Wat hebben ze het goed gedaan en wat is er ontzettend hard en veel gelopen bij de sponsorloop.
Op dit moment druppelt er al aardig wat van het toegezegde geld binnen. In de week na de meivakantie kunnen de kinderen het toegezegde geld op school inleveren en ik zal er dan voor zorgen dat op vrijdag 13 mei een totaalstand van het bijeengelopen geld bekend wordt gemaakt. Dit bedrag gaan we natuurlijk op een feestelijke manier, in het bijzijn van de kinderen, overhandigen aan de ambulancedienst Rotterdam. Zij maken dit geld over aan de Roparun.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie, meester Richard Schoonens