Boekenbal Concert, zaterdagavond 11 juni in het Dorpspunt

Aanvang 20:00 (zaal open: 19:30), bar geopend na afloop

Aan welk boek denk jij als we de muziek spelen die op het programma staat van ons concert op 11 juni? Dat was de vraag die de orkestleden kregen bij de muziek die we aan het repeteren zijn. Zo staat bijvoorbeeld een orkestbewerking van het nummer Silence and I van The Alan Parsons Project op de lessenaar. Luister zelf eens naar het nummer en bedenk welk boek daar volgens jou bij zou passen. Tijdens het concert wordt voorgelezen uit het boek dat één van de muzikanten bij dit nummer heeft gekozen.

Bij titels als Ivanhoe, Eve of The War en een medley van muziek uit de musical de Soldaat van Oranje liggen de bijbehorende boeken wat meer voor de hand. Voor een aantal andere titels hebben de muzikanten toch wat langer na moeten denken. Door de combinatie van boek en muziek wordt het voor zowel de muziekliefhebber als voor de echte boekenwurm een muzikaal en literair avondje genieten in het Dorpspunt.

Kom dus naar het Dorpspunt op zaterdagavond 11 juni en laat u verrassen. De aanvang van het concert is 20:00 en na afloop is de bar open voor een drankje en om nog wat gezellig na te praten.

Fanfare Juliana