Haagse popgroep Tower te gast bij Click Track

De Haagse popgroep Tower scoorde in de jaren ‘80 een vette top 10 hit met het nummer ‘See you tonight’. Het nummer schalde dagelijks door de ether in het radioprogramma ‘De Avondspits’ van Frits Spits met de welbekende kreet ‘Wat een power die Tower’.

40 jaar na data staat er op 3 juli een meet & greet én mini concert gepland in De Meester te Zoeterwoude en komen de vier heren en dame nog één keer muzikaal bij elkaar.

In deze Click Track uitzending vertellen zij uitgebreid over die succesvolle periode en aankomende meet & greet.

De muzieklijst voor deze uitzending bevat uiteraard een aantal muzikale pareltjes van de LP Titan maar ook nieuwe releases komen voorbij.

Zeker de moeite waard om weer te gaan luisteren.

Click Track is een programma van zangeres Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op woensdag tussen 18:00 en 19:00 uur.

De ene week hoor je het programma live; de andere week hoor je de herhaling. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma.

Midvliet zoekt technische vrijwilligers

Omroep Midvliet is op zoek naar: technici voor de programma-ondersteuning vanuit de radio- en tv-studio in Leidschendam, maar ook voor live-uitzendingen op locatie.

Met name heeft Midvliet behoefte aan: cameramensen, video-editors en geluidstechnici. Maar ook mensen die handig zijn met pc’s en computernetwerken of die raad weten met het onderhoud van audio- en videoapparatuur.

Kom jij het enthousiaste team versterken?

Reageer via: vacatures@midvliet.nl

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en DAB+, via Ziggo kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via KPN