Bruggetje is klaar voor nieuwe bruidsparen

Wie kent niet het beroemde bruggetje achter de kerk. Het is gemaakt in 1843, dus nog eerder dan de huidige kerk en verbindt twee delen van de tuin. Hoeveel bruidsparen hebben niet hun trouwfoto’s gemaakt op dit bruggetje? Hoeveel groepen eerste communicanten, vormelingen of koorleden hebben er niet op geposeerd.

Na al de jaren in weer en wind was het bruggetje toe aan een opknapbeurt. Cors Oudshoorn, lid van de kerkhofgroep, heeft de leuning van het bruggetje helemaal geschuurd en weer opnieuw in de verf gezet. Een mooie bak met bloemen maakt het weer compleet.

Nieuwe bruidsparen, of jubilerende bruidsparen, kunnen zich dus weer prachtig mooi laten vereeuwigen op het bruggetje.

Met dank aan Cors voor het vele werk dat hier in is gaan zitten.

Marianne Turk