Landlevenfair

De vijfde editie van de Landlevenfair kon eindelijk weer doorgaan dit jaar. Stichting Oud Stompwijk deed voor de 4e keer mee. Tot vrijdagavond laat nog in de weer met foto’s lamineren en aan rekken ophangen zodat we de mensen ook echt wel wat konden laten zien. Truus heeft de meeste voorbereidingen gedaan, maar er is toch altijd nog veel te doen op het laatste moment. De prachtige stand en de zitjes beschikbaar gesteld door Pdro partyverhuur (https//:Pdro.nl) werden met hulp van een aantal mensen die op het veld liepen, bedankt hiervoor, snel opgezet en we konden van start.

Direct al was duidelijk dat het een drukke middag zou worden, want hoewel de fair startte om 14.00 uur liepen er om één uur al veel mensen op het terrein. Het was er ook prachtig weer voor, nog niet zo warm als een dag later. Er was een heel divers aanbod van stands en ook heel veel leuke activiteiten voor de kinderen. Muzikant Gary liep met zijn huifkarretje kriskras over het terrein, dus overal vrolijke muziek. De ijscokarren van de dames van Akkerlust zorgden voor een heerlijke verfrissing en dat dit ijs zo lekker is bleek wel uit de rijen die er van begin tot eind gestaan hebben, zoveel animo was er.

Ook bij onze stand was veel bekijks en we hebben weer veel nieuwe informatie gekregen qua namen en verhalen. Een aantal mensen herkende zichzelf op een foto van vroeger terwijl zij met hun moeder op de kermis waren. Nu kwamen zij langs met hun kind of kleinkind, de geschiedenis herhaalt zich zo blijkt maar weer. Mocht je nou niet geweest zijn maar wel een foto of verhaal hebben, lid willen worden of ons op een andere manier willen ondersteunen?

Gratis de nieuwsbrief ontvangen? Neem contact met ons op via

redactie@oudstompwijk.nl of kijk eens op de website www.OudStompwijk.nl.

Wij vonden het leuk jullie weer eens te ontmoeten en bedanken alle mensen die meegewerkt hebben om er zo’n succes van te maken, maar zonder jullie, de bezoeker, kunnen we niet natuurlijk.

Manon, Jennifer, Romy en Joyce jullie zijn waardige opvolgers van Marie-Louise en bedankt voor de organisatie! Was top!

Tot volgend jaar! Ria Luiten