Workshop stenen beschilderen bij Woej

In wijk – en dienstencentrum De Plint in Leidschendam zijn de workshops ‘Steengoed’ weer van start gegaan. Elke donderdagochtend, tussen 10.00 en 12.00 uur, kunt u terecht voor het beschilderen van stenen.

De workshop bestaat uit twee ochtenden, op donderdagen van 10.00 tot 12.00 uur.

We gebruiken naast het gewoon beschilderen van de stenen diverse technieken, zoals découpage (met servetten) en het marmeren van stenen.

Tijdens de eerste ochtend leert u de basis van het beschilderen van stenen. Na de inleiding gaat u zelf aan de slag en aan het eind van de eerste ochtend is er al resultaat te zien. Gedurende de tweede ochtend oefent u verder, gaan we in op details en krijgt u tips. De docente is Liz Oosterbaan.

Kosten
Per ochtend € 1,50 (dit is inclusief alle materialen zoals verf, kwasten, twee stenen, palet, vernis, servetten en dergelijke).  U mag ook zelf stenen  meenemen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, maar kunt gewoon komen.

Wanneer en waar?

De workshops vinden plaats op donderdagen van 10.00 – 12.00 uur in wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam.