‘Stompwijk Ordinair’ geslaagd ondanks slecht weer

Foto’s van Fotografie Carmen, meer foto’s op degaanders.nl

Na weken voorbereiding en een mooie warme zomer zou komend weekeinde het buitencarnaval plaats vinden op het kruispunt van de Meerlaan. Helaas begon  afgelopen weekeinde de herfst en kon er een streep door alle uitgewerkte ideeën en plannen. De weersvoorspellingen waren ‘veel regen, wind en misschien wel onweer’. Dit noodzaakte ons om ‘Stompwijk ordinair’ binnen in de De Bles te organiseren, warm en droog. Achteraf bleek dit een goede beslissing.

In een uitverkochte Bles kwam het thema ‘Stompwijk ordinair’ goed tot uitdrukking want iedereen was uitdagend ge- of verkleed. Een bont gezelschap onder aanvoering van Prins Ruud, Page Marian en Opper Lennert. Hoogtepunt was het optreden van Barry Badpak toen het dak eraf ging. De talentloze jacht werd uiteindelijk gewonnen door Betsy Badpak dit na deskundig juryberaad van de verklede burgemeester en commissaris.

Al met al een bijzonder geslaagd evenement ondanks het slechte weer.

Alvast voor in je agenda, De Gaanders Bierstube zal worden georganiseerd op zaterdag 12 november. Met onbeperkt spareribs en boerenkool met worst.

P.R. De Gaanders