Hallo, wij zijn Britt en Luna, wij zijn op kamp geweest en willen u daar graag wat over vertellen

We begonnen woensdag 21 september en vertrokken wij op de fiets op weg naar Pijnacker. Onderweg stopten we even om wat te eten en te drinken, later gingen we op de fiets door het Balijbos. In het Balijbos hebben we gezellig gespeeld met elkaar. Later, toen allen kinderen waren aangekomen gingen we gezellig lunchen bij de Balijhoeve. Nadat we gezellig hadden geluncht, gingen we naar het Hofbad toe, om lekker te gaan zwemmen. Nadat we hadden gezwommen, gingen we naar het kamphuis, toen we waren aangekomen, mochten we lekker gaan buitenspelen en onze slaapplek gaan inrichten. ‘s Avonds gingen we een leuke speurtocht doen, het was echt superleuk en alle vrijwilligers waren superleuk verkleed. Daarna aten we nog een broodje knakworst en toen was het toch tijd om te gaan slapen. In de ochtend ontbeten we met z’n allen en speelden we buiten. Daarna deden we super leuke activiteiten zoals boogschieten en beeldhouwen. Dit was allemaal superleuk we mochten heel erg veel buiten spelen en dat was echt heel leuk. Al snel was het avond, we aten super lekkere pannenkoeken. Daarna was de Bonte Avond. Tijdens de Bonte Avond deed iedereen een leuke quiz of een dansje. Toen iedereen was geweest met zijn of haar optreden deden we een disco, we dansten het dak er af, iedereen was na deze super leuke disco heel erg moe. Dus gingen we lekker slapen. De volgende ochtend gingen we weer ontbijten, daarna gingen we een beetje de spullen opruimen en nog even buiten spelen. Daarna zat toch écht ons kamp er op, het was een super kamp.

Bedankt voor alle mensen die geholpen hebben: het was SUPER!!!!

Britt en Luna