Jetty’s eettafel

Afgelopen vrijdag, 30 september, was er voor de 3e keer dit jaar Jetty’s eettafel. Nadat kokkin Denise het spits afgebeten heeft en kok Jens de tweede ronde voor zijn rekening had genomen, was het nu de beurt aan kokkin Gera met haar team om voor een heerlijke maaltijd te zorgen. Een maaltijd met een Oosterse inslag en gelukkig zijn er in Stompwijk voldoende mensen die het waarderen om eens iets anders te proberen, want er waren maar liefst 36 aanmeldingen. Zelfs de tafel was kleurrijk gedekt in oosterse sfeer met mooie bloemen van de Passie en schalen vol met kaarsjes. We begonnen met een salade uit 1001 nacht en schaaltjes gevulde vijgen met mon chou, het hoofdgerecht was boterkip met rijst en zure bessen en toe koffie met een door Gera zelf gebakken stuk appeltaart met amandelen, vijgen, dadel en nog veel meer ingrediënten. Deze keer hadden we de borden al voor verwarmd dankzij een handige tip en dat scheelde echt heel veel qua het warm opdienen. Rond twee uur ging iedereen voldaan naar huis en konden de tafels afgeruimd worden. Een geslaagde middag. Wil je er de volgende keer op 28 oktober bij zijn dan kun je jezelf opgeven bij dorpspunt@stompwijk.nl of op de soos op dinsdagmiddag.

Wat we dan uit serveren blijft nog even een verrassing.

Ria Luiten