Openbare Adviesraad vergadering

dinsdag 11 oktober 2022 in de huiskamer van de Dorpspunt

Het is alweer een tijdje geleden dat u heeft gestemd voor de nieuwe Adviesraad. Ondertussen hebben we niet stil gezeten en al vele gesprekken en bijeenkomsten bijgewoond. De nieuwe Adviesraad bestaat nu uit 7 leden, die op verschillende dossiers apart maar ook met elkaar de belangen van het dorp en het mooie buitengebied vertegenwoordigen.

Het programma van de avond is :

20:00 uur Inloop

20:15 uur Opening vergadering

de Agenda/ Presentatie bevat een update van veel zaken die actueel zijn zoals:

bereikbaar Stompwijk/ Bouw/ Energie transitie/

Snippergroen/ Groen beheer/ Glasvezel etc.

21.15  uur Rondvraag

21:30 uur Einde met een gezellig samenzijn waar we onderling nog even bij kunnen praten 

Wij zouden het leuk vinden dat als u komt, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de dossiers die nu lopen binnen de Adviesraad. Ook is deze bijeenkomst een goede gelegenheid om input van u te krijgen over mogelijke zaken die wij op zouden moeten pakken als Adviesraad.

Namens de Adviesraad,

Koen Quint, Jurriaan van Ravenstein, Tini Lansbergen, Suzanne Huisman

Bert Wolterbeek, Maarten v/d Meer en Patrick Luk