Fanfareveiling terug van weggeweest

Het is alweer een tijdje geleden, maar aanstaande zaterdag 5 november is het weer zover! Dan organiseert Fanfare Juliana weer de tweejaarlijkse veiling. Wij kijken er naar uit om er weer een gezellige avond van te maken.

Heeft u nog iets in huis wat u wilt doneren ten goede van onze veiling? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar

julianastompwijk@gmail.com of door één van onze leden te benaderen. Dan maken wij een afspraak wanneer u het kunt brengen, of wanneer wij het bij u ophalen.

Om 20.00u gaan de deuren van het Dorpspunt open en staat de koffie klaar. Vanaf 20.30u start de veiling, met mooie spullen van Stompwijkse bodem. De opbrengst van de veiling kunnen wij gebruiken om muzieklessen en instrumenten voor onze jeugdleden te financieren, en natuurlijk voor de organisatie van onze concerten.

Over deze concerten gesproken: wilt u ook van de muziek van fanfare Juliana genieten? Dat kan! Op zaterdagavond 12 november vindt ons Najaarsconcert plaats. Dit concert is een half uurtje vervroegd sinds de vorige aankondiging: om 19.30u kunt u in de Laurentiuskerk in Stompwijk komen luisteren naar onder andere muziek uit de films The Godfather, Tarzan en The Lion King, de musical Aida en natuurlijk enkele klassiekere fanfarewerken.

Tot ziens! Met muzikale groet, Fanfare Juliana