Blesruiters Halloweenrit zeer geslaagd

Een rit wat ik al jaren graag wilde organiseren en waarvan ik nu dacht; we gaan het doen!

Met een  groep van wel 30 paardenliefhebbers verkleed door het dorp. Wat was het leuk en wat stonden er een hoop mensen langs de weg met heerlijke snoepjes, koekjes en chocolaatjes. Dank jullie wel daarvoor.

Wat had iedereen z’n best gedaan om zichzelf en paard, pony of shetlander te verkleden. Van skelet, spook, heks, duivel tot pompoen, echt alles kwam voorbij. Besloten om toch een paar winnaars uit te kiezen:

Bij de Paarden Kitty Smits als onherkenbare Heks.

Bij de Pony’s onze jongste deelnemer van 4 jaar Milan Bosman als pompoen.

Bij de kleine pony’s Mayra Smit als Spin.

Bij de  Shetlanders Skylar met haar spookshetlander.

Helaas moesten er 2 pony’s afhaken. De draver van Alice liep kreupel, zij waren samen als skelet. En de nieuwe pony van Jaimy de Jong vond het allemaal nog te spannend. 

Na terugkomst kon iedereen genieten van de broodjes hamburger, knakworst of gezond en ‘s middags konden de kids de film Silverstar kijken. Een zeer geslaagde dag.

Met grote dank aan: Marianne Peters met haar super Lucy voor de wagen. Zij reed voorop zodat alle ruiters erachter konden blijven en nam de kids zonder pony mee. Stephanie Janson die op haar kar de kids zonder pony mee nam. Dennis Bosman voor het regelen van verkeer. Nina van der Lubbe voor de catering. Bas de Jong die gezorgd heeft dat alle poep weer van de straat is. Marije Disseldorp voor film en tv. Alice, Nicolien en Danique voor het versieren van de kantine. Jordan voor het helpen broodjes maken en limonade schenken voor de kids. Ria Straathof en Carmen Olijhoek bedankt voor het maken van de foto’s.

Namens de Blesruiter ruitercommissie, Manon