Tijdzetten jeud

Zaterdag 5 november werd het eerste tijdzetevenement van het jeugdschaatsen alweer verreden op de ijsbaan in Leiden. Onze jongste jeugdleden kwamen hier in actie en wat voor actie! Ze hebben allemaal super gereden en er zijn weer diverse PR’s behaald. Een aantal kinderen deed voor de eerste keer mee met dit vroege ochtendevenement, want het is toch wel een uitdaging om op zaterdagochtend om 6.45 uur op het ijs te staan en een wedstrijd te rijden.

Mijntje was in haar rit gevallen, dus heeft ze op twee ronden haar PR niet kunnen verbeteren, maar dat komt volgende keer vast goed.

Luuk had zich even vergist in het aantal ronden dat hij moest rijden bij de eerste afstand, maar gelukkig zat er genoeg ruimte in de startlijst om hem zijn twee rondjes nog een keer te laten rijden.

Verder is het zeker noemenswaardig dat Halina nog maar net als nieuwe leerling begonnen is en gelijk een PR neer wist te zetten. En ook Wouter Loomans verdient natuurlijk een vermelding, hij is onze jongste deelnemer en sinds kort ons jongste jeugdlid. Hij heeft zijn PR zelfs verbeterd op dezelfde dag.

Hieronder vinden jullie de uitslagen:

Gefeliciteerd met jullie persoonlijke records en ga zo door!

Ineke Verburg, Jeugdschaatsen