Aanmelden voor Jetty’s eettafel 25 november

Vorige maand heeft iedereen kunnen genieten van de kookkunsten van chef Ron en zijn team, er was heerlijke pompoensoep gevolgd door boeuf bourguignon en als toetje gevulde appeltjes uit de eigen tuin van Ron. Tini Lansbergen van de Adviesraad heeft ook even de sfeer geproefd en wil in de toekomst zeker nog een keer mee eten en dat geeft dan gelijk de gelegenheid elkaar eens te spreken op een informele manier.

Deze maand kookt Jens voor jullie. In ieder geval een lekkere pastinaak soep, de “vergeten” groente, maar weer helemaal actueel. Het hoofdgerecht wordt of een lekkere stamppot of een stoofschotel, laat je verrassen op 25 november. Opgeven kan vanaf nu bij de Ouderen Soos op dinsdagmiddag of via de mail (en nu het goede mailadres, want dat is vorige maand verkeerd gegaan)  Dorpspunt@stompwijk.nl. Geef het door als er speciale wensen of diëten zijn.

Misschien is het voor een aantal mensen lastig om in de winter naar het Dorpspunt te komen, laat je daardoor echter niet weerhouden. Er is namelijk een oplossing voor, een aantal vrijwilligers heeft aangegeven deze taak op zich te willen nemen. Geef bij het aanmelden door dat je gehaald en gebracht wil worden en zij zorgen dat je op tijd bent om aan te schuiven bij Jetty’s eettafel.

Nog nooit geweest? Probeer het eens, het is lekker en gezellig , met een eigen bijdrage van slechts € 5,— waar je ook nog een drankje voor krijgt. Meld je snel aan, want vol=vol. Tot dan, Jens en het team staan voor jullie klaar, laat je lekker verwennen!

Ria Luiten