Top2000 Café

Op zaterdag 17 december a.s. verandert het Dorpspunt in een muziekcafé. Vanaf 16 uur ben je van harte welkom voor een lekker drankje, een hapje en vooral een heerlijk muziekje. We draaien die middag en avond alleen maar platen uit de TOP2000. Zoveel als mogelijk met de bijbehorende videoclips op de schermen.

In een café moet je altijd kunnen binnenlopen. Zo ook in ons gelegenheidscafé. Er is rond de bar voldoende ruimte om lekker te staan aan wat statafels of aan de bar. Wil je met je gezelschap ergens aan een tafeltje zitten, stuur dan even een mailtje naar Dorpspunt@stompwijk.nl met vermelding van het aantal personen. Dan reserveren we de tafel (tot uiterlijk 17:30u) voor jouw gezelschap.

Reserveren is mogelijk zolang er voldoende ruimte is voor de tafels. Entree is sowieso gratis. Met of zonder tafel.

Volgende week meer nieuws over de verdere invulling, maar zet dit alvast in je agenda en reserveer – desgewenst – een tafeltje. We zorgen dat er eten te verkrijgen is zodat we nog heel wat gezellige uurtjes kunnen blijven hangen.