VrouwActief ….. december

Op dinsdag 13 december komen eindelijk The Notes voor ons optreden, al drie jaar contact met elkaar maar steeds moest het uitgesteld worden. Wij hebben afgelopen vrijdag al een uitgebreide intro mee mogen maken in het Dorpspunt waar zij even wilden kijken naar de ruimte en zonder veel te verklappen, het klonk als een klok, alhoewel zij zelf nog niet helemaal tevreden waren en volgende week de puntjes op de i gaan zetten om het optimaal te laten klinken. Deze decembermaand dus geen eetavond met thema, maar een vrolijke avond met The Notes met wat lekkers bij de koffie en diverse kleine hapjes tussendoor, dus wel thuis eten vooraf. Misschien kan het een ander jaar weer wel als we de mooie oven kunnen lenen van Jetty’s eettafel? We maken er een sfeervolle afsluiting van en mee zingen mag maar hoeft uiteraard niet. Wel vragen wij jullie of er tijdens de optredens even niet gebabbeld wordt met elkaar, want er blijven genoeg pauzes over om dat wel te doen. We verwachten een vol Dorpspunt want we hebben op het moment veel leden en weinig afzeggingen.

Tot dinsdag 13 december 20.00 uur in het Dorpspunt, we gaan er een leuke avond van maken met elkaar!

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten