Zo kan het dus ook!!!

Hoe leuk is dit? Onderstaande brief werd door Stompwijk’92 ontvangen van de scheidsrechter die de wedstrijd floot tussen HVV 4 en Stompwijk 4 vorige week. Zo vaak lezen we helaas negatieve berichten over voetbalwedstrijden in zowel betaald als amateurvoetbal. Gelukkig wordt er ook nog voor de gezelligheid een sportief potje gevoetbald. Een voorbeeld voor allen!

“Geachte voorzitter,

Vanochtend heb ik de wedstrijd HVV 4 en Stompwijk 4 gefloten. Ik wil een groot compliment overbrengen aan dit team en hun vrolijkheid jegens elkaar en naar de tegenstander en vooral mijzelf. Het is volgens mij een vriendenteam wat erg veel en leuk met elkaar optrekt.

Ondanks de 5-0 uitslag voor HVV bleven zij voetballen en tegenstand bieden en het is nooit onaardig of gemeen geworden, dat geldt ook voor HVV.

Wilt u mijn complimenten overbrengen aan dit team?”

Was getekend, de scheids