Zaterdag het Stompwijkse TOP2000 café

Zaterdag is het zover; het Stompwijkse TOP2000-Café. Een café zoals een café hoort te zijn. Koude drankjes, warm eten en vooral hits, heel veel hits. Net als vorig jaar zal Jeroen een deel van de avond vullen door de plaatjes en clips te starten, maar dit jaar heeft hij versterking van niemand minder dan Willem Janson. De exacte verdeling van de muziekavond wordt nog uit onderhandeld door Willem en Jeroen, maar het mag duidelijk zijn dat beide heren hun best gaan doen om de allerbeste platen uit de lijst te gehore te brengen. Zoveel als mogelijk met vertoning van de bijbehorende clips.

Jouw favoriete platen kun je alvast online doorgeven via de facebookpagina van Het Dorpspunt, maar ook op de middag zelf kun je natuurlijk jouw favoriete klassieker aanvragen.

We starten om 16 uur en gaan door tot we de zaal leeg gedraaid hebben of er zelf geen zin meer in hebben. We zien het wel. Toegang is gratis inclusief het luisteren naar de muziek en het bekijken van de clips. Reserveren is alleen noodzakelijk als je een (laag) tafeltje wilt. Stuur dan een mailtje naar

Dorpspunt@stompwijk.nl met vermelding van het aantal personen. Dan houden we een tafeltje voor je vrij. Er is eten verkrijgbaar zodat je niet tussendoor ergens hoeft te gaan eten en dus niets hoeft te missen. Leuk barpersoneel, leuk keukenpersoneel, gezellige organisatie; het is op voorhand een TOP(2000)feest.

We hopen dat er veel animo is en dat er weer een mooie jaarlijkse Stompwijkse traditie geboren is….