Dorpspunt tijdens de Feestdagen!

Na Halloween en afgelopen zaterdag Top2000, staat de volgende uitdaging ons Dorpspunt al weer te wachten.

Met nadruk op ons Dorpspunt, want na alle bouw– en aanloopperikelen en corona kunnen we dat nu toch wel gaan zeggen. Natuurlijk gaan er af en toe dingen mis of loopt het net anders als we gedacht hebben. Daar leren we dan weer van. Er is op dit moment een leger aan vrijwilligers, die zich op allerlei gebied inzetten op allerlei verschillende activiteiten. Een hele grote dikke pluim voor deze mensen. Zonder hen kan het niet. 2e kerstdag gaan we dus voor het eerst:

Kerst-koppelkaarten in het Dorpspunt

en we gaan er een gezellige middag van maken. Kom allemaal op je kerstbest! Dat verhoogt de feeststemming, maar er zijn ook wat regels:

Inschrijven vanaf 12:30u   € 5,- per koppel, aanvang 14:00 uur.

Consumptiebonnen €2,- per stuk alleen geldig op 2e kerstdag.

Mocht u bonnen overhouden, die kunt u deze na afloop doneren aan een nog nader te bepalen goed doel.  

Er is ook gesproken over de Oud & Nieuwviering. Wij zijn nog in overleg met de gemeente. Maar we willen nog niet al teveel hooi op ons vork nemen (we blijven vrijwilligers!) en als we iets organiseren willen we het ook goed doen. Houd de social media hierover in de gaten. Facebookpagina’s van de Dorpsketting en sinds kort ook van het Dorpspunt  zullen hierover berichten, zoals ook Stompwijkers voor Stompwijkers. 

In de agenda natuurlijk alvast 6 januari WK-toto en 21 januari Peewee’s Pubquiz.  Rest ons nog iedereen te danken voor de flinke stappen die we dit jaar in ”ONS Dorpspunt” gezet hebben en natuurlijk hele vredige en ontspannen Kerst en een prettige rustige jaarwisseling.

Namens Dorpspunt bestuur, Leo Oliehoek