Kaartverkoop 1e Gaanders Hardstyle 21 januari gestart

De bekende poster hangt al in het dorp, de kaarten (18+) zijn beschikbaar voor het eerste Gaanders Hardstyle feest. We hebben een aantal bekende Deejays kunnen vastleggen voor een echt Hardstyle feest in de Bles.

Prins Ruud, Page Marian en Opper Lennert hebben hun speciale outfit al gekocht voor nieuwe Gaanders feest. De Gaanders leden hebben hun kortingscode al ontvangen via de aparte mail.

De volgende bekende DJ zijn vastgelegd;

– Dr Rude en zijn special Krew

– Gassie en Adriaan

– DJ Zoolloos

Kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende link  https://eventix.shop/rcycqrd8

Gaanders optocht en motto

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving, zal de optocht georganiseerd worden op zaterdag 18 februari.

Het motto van de Gaanders carnaval is dit seizoen ‘Stripverhalen uit Gaandrië. Hierop zijn leuke ideeën denkbaar voor leuke creaties dit carnavalsseizoen. Dit is onveranderd gebleven toen vorig jaar vlak voor het seizoen alles werd afgelast.

Presentatie Gaanders krant zaterdag 7 en zondag  8 januari

De redactie van De Gaanders hebben de week de laatste hand gelegd aan de nieuwe Gaanders krant. Na een pauze van een paar jaar brengen de raadsleden van de Gaanders weer haar krant (boekwerk) huis aan huis rond met het carnavalsprogramma en presentatie van Prins Ruud II, Page Marian en Opper Lennert.

Tevens worden de loten aangeboden ten bate van de senioren-, kinder- en gehandicaptencarnaval. U ondersteunt hiermee de vereniging om dit weer te kunnen organiseren.