Update 2022 van de Adviesraad

Wat vliegt de tijd. Begin 2022 was de oude Adviesraad druk bezig met nieuwe leden te zoeken en nu zijn wij alweer aan het einde van het jaar gekomen. Na de verkiezingen is de nieuwe Adviesraad, met Patrick als herkozen lid, aan de slag gegaan. Wij hebben niet stil gezeten, want er moest veel kennis opgedaan en overgedragen worden, de nieuwe leden moesten hun weg vinden en onze activiteiten zijn onder de loep genomen.

De Adviesraad is voor alle inwoners en belangen in en rondom het dorp. Wij kunnen gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente geven. Ook bij belangrijke projecten in en rondom Stompwijk dient de gemeente ons om advies te vragen!

Greep uit de projecten waar we inmiddels voortgang in hebben bereikt zijn:

· Glasvezel buitengebied

· Op de kaart bij de gebiedsvisie waar we inbreng geven

· Fietspad N206 richting Zouterwouden (op de openbare vergadering, die 26 januari 2023 gehouden wordt, volgt meer informatie)

· Aandacht voor groen beheerplan en meldingen systeem

· Meer en Geerweg wordt aangepakt begin 2023

· Energie transitie werkgroep is opgericht

· Ook zijn wij op meerdere punten in overleg en betrokken door de gemeente Leidschendam/Voorburg.

Om de circa 6 weken hebben we een project tafel overleg met de gemeente waar we allerlei zaken bespreken die actueel zijn en waar we op dat moment mee bezig zijn.

Er staan de komende jaren nog vele uitdagingen op het programma, dus genoeg werk aan de winkel waar we graag u mening, advies, idee en inbreng bij nodig hebben.

Kom eens langs op één van de openbare vergaderingen, spreek één van de leden eens aan en maak een praatje met ze. Samen kunnen wij meer dan wij denken. De adviesraad is belangrijk en daarmee zijn en kunnen wij met elkaar meer bereiken voor ons mooie dorp en het buitengebied leefbaar houden.

Voor meer info bezoek ons gedeelte van de site via Stompwijk.nl

E-mail: adviesraad@stompwijk.nl

Suzanne, Bert, Maarten, Koen, Tini, Jurriaan en Patrick