Gaanders hardstyle carnaval geannuleerd

Vanwege een groot festival met gelijk soortig thema zijn wij genoodzaakt om de Gaanders Hardstyle carnavalsavond te annuleren. Animo schijnt er voldoende te zijn, echter de datum is ongelukkig gekozen gezien de concurrentie in de buurt van een groot Hardstyle- Hardcore evenement.

Het geld van de kaarten die via de web link gekocht zijn voor dit evenement,  zal worden teruggestort op de rekening waarmee die gekocht zijn.

Gaanders krant huis aan huis rond gebracht

Afgelopen weekend en de week ervoor hebben de leden van de Raad van Elf de Gaanderskrant rond gebracht. Huis aan huis werd de krant, inmiddels een mooi kleurrijk boekwerk geworden, bezorgd. Tevens werden loten verkocht waarmee de Gaanders het senioren-, kinder- en gehandicapten carnaval mogelijk maakt. Voor deze ondersteuning willen wij u hartelijk danken. Het zou kunnen dat we een brievenbus of huisadres vergeten zijn waardoor u geen Gaanderskrant gekregen heeft of geen loten heeft kunnen kopen. Wij vragen u dit te melden via info@degaanders.nl

Carnavalsoptocht door Gaandrië

Vanwege de corona pandemie hebben we geen optocht meer kunnen organiseren. Gelukkig kunnen we dit wel in 2023 en pakken we de draad weer op. De optocht zal worden verreden op zaterdag 18 februari. Opgeven voor de optocht, wat verplicht is, kan via de Gaanders website via info@degaanders.nl

P.R De Gaanders