Inloopochtend

In november is de inloopochtend weer van start gegaan. Of het aan corona ligt en dat iedereen andere bezigheden heeft op de vrijdagochtend of dat er geen animo is. In ieder geval ligt deze activiteit op een oor. Dat zou zonde zijn, want wat is er leuker dan een keer met iemand anders koffie te drinken, dan met de gebruikelijke buurman of –vrouw.

Het zou kunnen dat er wat meer invulling aangegeven moet worden of 1 x per maand. Hoog tijd om gezamenlijk te brainstormen. Heeft u ideeën over de invulling of wilt u zelf een bijdrage leveren dan bent u extra welkom aanstaande vrijdag de 27e. We nemen dan de tijd van 10.00 tot 12.00 uur om onze hersenen te laten kraken en bubbelen. Same kom je vaak op de meest uiteenlopende ideeën. Dit is voorafgaand aan Jetty’s eettafel en een mooie combinatie.

U kunt ook ideeën schriftelijk doorgeven via Dorpspunt@stompwijk.nl of hieronder op papier uitwerken. U kunt hier invullen wat u nou leuk vindt om te doen.

Ik hoop dat u over loopt van de ideeën over de inloopochtend. Ik daag u uit om juist buiten de kaders te denken om op die manier uw creativiteit platform te geven. Kom uit je comfortabele zone en verras je zelf en anderen met je spontane, enthousiaste ideeën. Kies een keer niet voor het meest voor de hand liggende ideeën, maar laat je creativiteit bot vieren.

Ik zie u graag vrijdag 27 januari om 10.00 uur. De koffie staat klaar.

Ja, ik heb ideeën over de invulling van deze ochtend.

Ik zou het leuk vinden als we een keer:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

101.

Succes, leef je uit! Petra