Inloopochtend met een boterham

Afgelopen vrijdag was er voorafgaande aan Jetty’s eettafel een bijeenkomst waar we opnieuw met maar 4 personen waren, Jeannet, Chris, Wil en ondergetekende. We kwamen optimistisch en hoopvol binnen. Het makkelijkste is natuurlijk om te zeggen, er is geen behoefte aan. En misschien is dat ook zo en heeft iedereen weer eigen clubjes gevormd met zijn directe omgeving en is Netflix je grote vriend.

Toch wilden we kijken of er een nieuwe formule haalbaar is. Veel ideeën wisselden elkaar af en wij zijn uitgekomen op een inloopochtend met lunch. De ervaring leert dat niets zo gezellig is, als met elkaar te eten. Die ervaring hebben we zelf met Jetty’s eettafel, maar ook in buurthuizen in Leiden, zo hoorden we maandag aan de koffie van onze Leidse papier leverancier.

Er staat een biljart, we hebben een kast vol spelletjes en een pot koffie is snel gezet. We tellen de koppen en halen dan vers brood en beleg en dan gezellig samen lunchen. De middag blijft vrij voor uw andere bezigheden. De kosten worden ingeschat op € 2,50 per persoon per lunch + koffie. Je hoeft je niet aan te melden, alleen maar te komen, samen smaakt immers alles lekkerder.

De eerste keer wordt gehouden op vrijdag 10 februari in het Dorpspunt en bij voldoende deelname vervolgens elke 2e vrijdag van de maand.

Petra