Jetty’s eettafel

Vrijdag gaan we weer gezamenlijk aan tafel. In de keuken gaat Denise aan de slag met wortels en boerenkool. De boerenkool wordt gesponsord door Jos en Jokelien. Zij hebben een flinke moestuin en een oplettende lid van onze groep zag de boerenkool al lonken. Er is wel 6 kilo nodig, dat wordt graag beschikbaar gesteld. Er is in de supermarkt geen boerenkool verkrijgbaar door het slechte weer in Spanje, treffen wij het even met de sponsoren!

Iemand nog wortels in de tuin?

Ik kreeg wat vragen:

Hoe af te melden, bijvoorbeeld in geval van ziekte?

Geef het dan vooral door aan iemand waarvan je zeker weet dat die gaat. Dat is de kortste lijn. De mail wordt die ochtend niet meer gelezen.

Mag ik iemand meenemen van buiten het dorp?

Zolang er plek is en we niet met wachtlijsten werken is iedereen welkom. Er ligt immers altijd wel ergens een verbindingslijntje naar ons dorp.

Is het alleen voor alleenstaanden?

Ook deze vraag wordt regelmatig gesteld, mede omdat het juist voor hen is opgezet. Toch willen we niemand buiten sluiten. Ook hier, zolang er geen wachtlijst is!

Nog meer vragen? Stel ze dan gerust.

Gasten aan tafel

Voorafgaand aan de maaltijd zijn een aantal mensen van de gemeente aanwezig om met jullie in gesprek te gaan over hoe jullie het ouder worden in Stompwijk ervaren en wat zou de gemeente misschien kunnen doen op het gebied van zorg en ondersteuning. Wat gaat goed? Wat kan beter?

Marieke, Bart en Klaske werken bij de afdeling WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) zij weten wat erbij komt kijken over hoe je zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Dit begint om half 12, als je hier alles over wilt weten, zorg dan dat je op tijd bent. Om 12 uur schuiven ook zij aan bij dit heerlijke driegangen menu. Aan tafel kunnen mooie gesprekken op gang komen en ervaringen worden uitgewisseld en vragen gesteld worden. Inschrijving gesloten!

U kunt natuurlijk ook alleen naar de voorlichting komen.

Tot vrijdag.                                                                                      Petra