Stompwijk Poetst: Doet U mee?

10 en 11 maart is het weer NL DOET

Verenigingen,  kerken of scholen vragen die dagen vrijwilligers om wat extra aandacht te geven aan de fysieke ruimtes van hun gemeenschappelijk/maatschappelijke organisatie.

“Stompwijk Poetst”. Een initiatief van Betty van Rijn en ondergetekende.  Het Dorpspunt wordt door Stompwijkers gebruikt: een schilderclub, een naaiclub, een yogaclub, een dansclub en voor  bijeenkomsten, feesten, vergaderingen etc.  

Het Dorpspunt heeft schoonmakers en die maken op basis van afspraken schoon, vooral het grovere werk als toiletten en vloeren. De randjes en kantjes krijgen niet de aandacht die zij verdienen en dat is jammer. Het is net als in de thuiszorg: een te kort aan schoonmakers, afschalen en de beloning veelal karig.

Stompwijk Poetst gaat op vrijdagmiddag 10 maart van half 2 tot half 5 aan de slag met zelf meegebrachte schoonmaak spullen. We gaan de randjes en kantjes een beurt geven!  Er is koffie en iets lekkers. Doet U mee?

Geef u op bij Jona van der Meer 06-27283159, bij Betty van Rijn of bij de redactie van de Dorpsketting. Een briefje in de brievenbus is ook goed. We maken er gewoon een gezellige middag van.

Vraag aan de gebruikers van het Dorpspunt, ook de kinderopvang:  Stompwijk Poetst gooit niks weg maar vragen U wel zoveel mogelijk uw materialen of werken in de eigen kasten/opbergruimte te zetten of wellicht weg te gooien als het niet meer gebruikt wordt.  

Jona en Betty